Tjenester

Tette rør

Tette rør 

Renovering av bad

Større rørsystem

Sanitærutstyr

Vi hjelper deg med både tette rør i hele huset, både avløp, på kjøkken eller bad. Du kan ringe oss på vår vakttelefon 48 06 55 64, hvor vi har 24 timers vakt, hele uken.

Står du midt oppi tette rør eller tett avløp?

Det er som regel ikke selve rørsystemet ditt det er noe feil med. Det er heller oppbygging av fett, smuss og fremmedlegemer i rørene som ikke hører hjemme, som igjen tetter igjen slik at vannet ikke kan flyte fritt gjennom systemet. Dersom det er dårlig helling / fall i rørene så kan dette resultere i at vannet kommer seg ut men at papir og annet bygges seg opp over tid og tetter rørene dine.
Dersom man ikke tar tak i situasjonen tidlig nok kan man risikere at det oppstår både lekkasjer og store skader på både rom og rørsystem.

Kan man forebygge tette rør?

Ja, det er mange hensyns du kan ta for å forebygge tette rør, her kommer noen tips fra oss.

  • Ikke kast papir, matavfall, fett eller annet fremmedlegemene i rørene dine. Dersom du har mye fett i stekepannen så anbefales det at man fjerner så mye som mulig med papir og kaster dette i søpla. Det samme gjelder matrester i vasken, rens tallerkenen før du skylder av den.
  • Sørg for å rense sluk med jevne mellomrom. Det samler seg ofte mye hår i både dusj og vask, som kan skape belegg i rørene over tid.
  • Hold vannlåsen ren. Dette kan anbefales at man gjør et par ganger i året, da vil det ikke få tid til å bygge seg opp så mye slam mellom hver gang.

Dersom uhellet er ute kan du alltid ringe oss og vi vil komme og hjelpe deg med dine tette rør.

Brobekkveien 114,
0582 Oslo

Org.nr: 997 966 678

Ring oss - 24 timers vakt

+47 48 06 55 64
post@vannkildenvvs.no