Tjenester

Større rørsystem

Tette rør

Renovering av bad

Større rørsystem

Sanitærutstyr

I større kontorbygg, i borettslag og sameier finner vi ofte større og kompliserte rørsystem som sjeldent skiftes ut eller vedlikeholdes. Dersom rørene begynner å bli over 30 år gamle kan det være lurt med en befaring for å se om tiden er inne for rørfornying eller -utskiftning.

Hva er rørfornying?

Rørfornying er en effektiv måte som betyr at man fornyer gamle, «ikke-synlige» rør og rør som er vanskelige å komme til, uten noe form for graving. Her vil man kle eksisterende rør med en strømpe som er dekket med epoxy. Dette er som regel en rimeligere og mindre tidkrevende løsningen en utskiftning av hele rørsystemet.

I forbindelse med en befaring av rørsystemet utarbeides det ofte en tilstandsrapport da ulike bygg og bygningstider byr på forskjellige oppsett og komplekse løsninger. Vi samarbeider selvsagt med dyktige fagfolk i bransjen, og du kan stole på at vi hjelper deg med jobben.

Serviceavtale

I tillegg tilbyr vi også serviceavtaler med borettslag og sameier, slik at dere kan være trygge på at rørene får jevnlig vedlikehold, og at vi er en kort telefonsamtale unna dersom dere har problemer i fellesområdet eller hos en beboer.

Dersom ditt bygg har et større rørsystem, ta gjerne kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe dere.

Brobekkveien 114,
0582 Oslo

Org.nr: 997 966 678

Ring oss - 24 timers vakt

+47 48 06 55 64
post@vannkildenvvs.no