Tjenester

Renovering av bad

Tette Rør

Renovering av bad

Større rørsystem

Sanitærutstyr

Vi har fagmenn som er opptatt av god kvalitet, og smarte løsninger til deg som kunde. Når det er tid for å pusse opp eller totalrenovere baderommet så er vi klare til å hjelpe deg.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring først, slik at vi sammen kan finne løsninger som passer ditt behov. Det er mye å velge mellom, både innen material, design og utforming. Vi vil hjelpe deg å navigere i denne jungelen av løsninger.

Behov

Det som kan være lurt å tenke gjennom er hvilke behov du har nå og i nær fremtid. Ønsker du en eller to vasker, badekar med dusj eller badekar og dusj? Eller ønsker u å gå for en større dusj kanskje?
Ønsker du fliser på gulv og vegg, eller skal du gå for et praktisk og pent vinylgulv?
Og til slutt, har du kombinert vaskerom og bad? Da kan vi hjelpe deg med å finne smarte løsninger for både oppbevaring og plassering.

Fagfolk

Når det kommer til renovering av baderom så trenger man (i de aller fleste tilfeller) ikke å søke om dette, her er det forskrifter og lover som gjelder og disse holder vi os selvsagt oppdatert på. Det er viktig at man innehar den faglige kompetansen som kreves her, skulle man falle for fristelsen og gjøre alt selv har man sannsynligvis lite å stille opp med mot forsikringsselskapet dersom uhellet er ute ved eventuelle krav og erstatninger.

I tillegg så må man ha dokumentasjonen i orden dersom man skal selge boligen sin, i henhold til den nye avhendingsloven (les artikkel fra Din Side her).

Du kan stole på at vi kommer til avtalt tid, og utfører jobben i henhold til avtale. Det er veldig viktig for oss å sikre god kvalitet i arbeidet, samtidig som vi har en bra dialog med kundene våre.

Brobekkveien 114,
0582 Oslo

Org.nr: 997 966 678

Ring oss - 24 timers vakt

+47 48 06 55 64
post@vannkildenvvs.no