Tjenester

Sanitærutstyr

Tette Rør

Renovering av bad

Større rørsystem

Sanitærutstyr

Har du en vannlekkasje eller behov for nytt toalett? Vi kan hjelpe deg med alle VVS-tjenester til ditt bad.

Hva er egentlig sanitærutstyr?

I følge Store norske leksikon regnes sanitærutstyr som «vannklosetter, urinaler, bideter, badekar, dusjinnretninger, servanter, utslagsvasker, drikkefontener, med mer.»
Det er ikke så vanlig med hverken urinaler eller bideter på baderommet i norske privathjem, men husk at vi også jobber tett mot bedrifter og borettslag og kan alltid være til hjelp.

Toalettet lekker

Skulle du oppdage at toalettet ditt lekker så er det lurest å ringe oss straks. Vi kan veilede deg, og komme ut på besøk omgående for å se på toalettet og hvilken jobb vi anbefaler.

Det kan være ulike grunner til at toalettet lekker, enten en pakning som har gått lekk og som må byttes ut eller så kan det være smuss eller problemer i innløpsarmaturen. Dersom du er usikker på om toalettet ditt lekker kan du passe på å tørke rundt hele, og legge ned papir for å se om dette blir vått når du trekker ned. Andre tegn du kan se etter er mørke striper som tyder på at det stadig renner vann og sist, men ikke minst om toalettet ditt lager en uvanlig (sildrende) lyd.

Valg av toalett

Det kan være flere grunner til at du ønsker å bytte ut toalettet, for mange ønsker de nytt design eller gå over til et vegghengende toalett. Men vet u at det også kan være mye å spare på å bytte ut et gammelt toalett, basert på vannforbruket?

Gamle toaletter forbruker utrolig mye vann når man spyler ned, sammenlignet med moderne toaletter, og man regner ca mellom 60% + 80% besparelser.

Det finnes 3 vanlige toalettyper, og det er vegghengende toalett, gulvmontert med S-lås og gulvmontert med P-lås. Forskjellen på de to gulvmonterte toalettene er

P-lås: Toaletter med P-lås har avløp på baksiden av toalettet, og er ofte å finne i eldre leilighetsbygg.
S-lås: Toaletter med S-lås har avløp som går rett ned i gulvet.

Ring oss i dag for en befaring eller om du har problemer med et toalett som lekker, ellerbehov for å bytte ut sanitærutstyr.

Brobekkveien 114,
0582 Oslo

Org.nr: 997 966 678

Ring oss - 24 timers vakt

+47 48 06 55 64
post@vannkildenvvs.no